Το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ, διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας πιστοποιημένες από το ΕΚΕΠΙΣ, που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας Εφέδρων Πολεμιστών 103 & Γιώργου Ξέπαππα, χωρητικότητας 20-25 ατόμων.

Μία από τις σύγχρονες μας αίθουσεςΟι χώροι μας είναι κατάλληλοι για απλά θεωρητικά μαθήματα, αλλά και εξοπλισμένοι με σύγχρονους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, συνδεδεμένους ταχύτατα με το Διαδίκτυο (VDSL 30mb), που μπορούν να διατεθούν για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ημερίδων, διαλέξεων κ.α.

Με απόφαση του ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ, η διάθεση των αιθουσών γίνεται χωρίς αντάλλαγμα για τα τοπικά σωματεία και τους τοπικούς  συλλόγους.

Για τους μεμονωμένους ιδιώτες και επιχειρήσεις, προβλέπεται η χρέωση τους με συγκεκριμένο κόστος, κατόπιν συνεννόησης μζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, είτε στο τηλέφωνο 2821096140, είτε στο φαξ 2821097504, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με επίσκεψη στα γραφεία του ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ στην προαναφερόμενη διεύθυνση